sâmbătă, 29 martie 2008

Şi ei sunt locuitori ai Sectorului 1

În dorinţa mea de a intra în legătură cu oamenii şi de a le afla problemele, am fost zilele trecute pe strada Intrarea Tarafului. Poate mulţi dintre dumneavoastră nici măcar nu ştiaţi de existenţa ei, darămite că se află în Bucureşti, şi mai cu seamă în Sectorul 1. Ei bine se pare că nici primarul nu ştie sau a uitat de ea şi de cetăţenii de aici.

Intrarea Tarafului se află în cartierul Giuleşti lângă liniile de cale ferată, acolo unde apa, canalizarea şi gazele par a fi un lux la început de mileniu 3. Vorbind cu oamenii de aici am înţeles că pentru ei nu contează cine ocupă scaunul de primar, mai important fiind ce poate face acel om pentru ei. Mi-am dat seama că durerea lor cea mai mare este privarea dreptului la o viaţă decentă.

Intrarea Tarafului nu este asfaltată, nu are canalizare iar gospodăriile nu sunt racordate la reţelele de apă şi gaze. În plus copiii nu sunt primiţi în şcoli şi grădiniţe pe motiv că nu îndeplinesc condiţiile minime de igienă.

Interesant este că în documentele Primăriei Sectorului 1 strada Intrarea Tarafului şi străzile adiacente acesteia figurează ca fiind asfaltate şi cu reţea de canalizare. Poate că banii alocaţi acestor lucrări îi regăsim în investiţiile din Băneasa, uitând de problemele reale ale cetăţenilor plătitori de taxe. Aştept un răspuns al autorităţilor şi al primarului.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Rusine Rusine Rusine ! Primarului Incompetent Chiliman .In capmanie ne-a pacalit cu programele ALIANTEI D.A si acum cerseste voturi pentru inca un mandat.A venit pe strazi si ne-a dat galeti portocalii si de atunci nu a mai trecut pe aici .Traim ca in evul mediu ,mai rau ca in satele romanesti .Chiar cer prea mult domnilor de la pd si pnl ? Vreau sa traiesc intr-un sector si o tara civilizata !RUSINE DOMNULE CHILIMAN ( IN ACEASTA IARNA TI-AI TRIMIS SLUGILE SA II FACA SOTIEI CURAT PE STRADA SI NOI NU AVEM APA SI CANAL) bravo Domnule Tudorache .

Anonim spunea...

Sa traiti dom primar
Daca aduceti macar ceva pitris aici pe tarafului si tot ati face mai mult decat au facut ceilalti primari!!! Tarafului 8

Anonim spunea...

Sa traiti dom primar!!!! O sa va votez ca ati venit pe la prietena mea care sta pe tarafului 8,si nu o sa-mi mai fie rusine ca sta in acea zona, ati zis ca faceti strada intr-un an? asa este?