miercuri, 26 martie 2008

Bine v-am găsit în blogosferă

Bună ziua Bucureşti, oriunde te-ai afla! Mă numesc Dan Tudorache şi am intrat recent în rândul bloggerilor din România. M-am decis să folosesc, printre altele, şi această formă de comunicare întrucât aşa voi putea purta un dialog cu cetăţenii, spre deosebire de comunicarea unilaterală care se realizează prin radio, televiziune şi presă scrisă.

4 comentarii:

Dan Tudorache spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
aryanam spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
grigbancila spunea...

Ma numesc Grig si sunt locuitor al Sectorului 1.
Pana nu demult am crezut ca sectorul 1 nu va avea niciodata un "alt fel de primar" , decat tipul arivistului, comunistului, aratarii...

Iata ca, de ceva vreme, poate de anul trecut s-a gandit si un tanar chipes, ( am auzit ca il plac mult doamnele de prin targ), blond, inginer ar vrea sa candideze si chiar sa castige PRIMARIA SECTORULUI 1.

Eu salut initiativa dumitale si desi, sunt aproape de-o varsta cu dumneata si sotia imi spune ca nici nu ma compar cu dumneata, nu am sa -ti port ranchiuna ci din contra...va urmaresc...sa vad daca meritati sau nu acest fotoliu de primar.

Pana una -alta, va urez mult succes!

Un potential votant.........

vivianc spunea...

sunt Viv si vreau sa va spun ca ma bucur de intrarea dvs. in randul bloggerilor.
nu as fi crezut ca va intalnesc pe aici prin zona internetului insa ma bucur sa cred ca va pasa, ca vreti sa comunicati si sa ne spuneti ce credeti dumneavoastra interesant despre setorul 1 si nu numai!

o seara linistita si sa auzim numai de bine!