luni, 31 martie 2008

Ne uităm pe unde mergem sau mergem pe unde ne uităm

Aseară am văzut un preşedinte "nostalgic". Înainte de summit, probabil dorind să inspecteze oraşul, trăgând puternic din aerul mirific din zona Cişmigiu, preşedintele Băsescu, cu un ochi la primărie şi cu celălalt la culoarul unic, a tamponat o maşină care a frânat brusc în faţa Golf-ului prezidenţial. În urma incidentului, presa a fost alarmată, toată ţara a fost martoră la marele eveniment de 3 puncte (de penalizare).

Summit-ul aduce românului pensii mai mari, alocaţii pentru copii, locuri de muncă, turişti şi demnitate. Cetăţenii capitalei sunt mândri că sunt contemporani cu trecerea de la comuna primitivă la comuna Bucureşti, condusă strălucit de edilul Videanu cocoţat pe blocuri de borduri. Acum, la 4 ani de la intrarea României în NATO cu drepturi depline, între rock and roll şi cazacioc rămâne doar fiola prezidenţiala a cărei culoare nu o cunoaştem.

Primul şofer al ţării

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pai cam asa este ,traim in tara in care se cheltuiesc milioane de euro pentru Summit si nu se pot face doua blocuri de garsoniere pentru tineri.Este necesar si acest Summit dar mai urgente sunt problemele tarii care din pacate sunt uitate .Ai auzit domnu Base? Semneaza Corina din Bucuresti.Si apropo nu sunt o tiganga imputita!

Anonim spunea...

Bine ati venit in blogosfera politica stimate coleg, Adrian VASILE, TSD

vivianc spunea...

Adevarul este ca....e tare poza domnule Tudorache! nu stiu cine a gasit-o si unde insa, merita sa-l premiati pentru munca de a fi gasit poza definotorie pentru presedintele tarii, "unul cu lopata", de la lopata si pentru lopata......

fie la el acolo..numai nameti!