luni, 7 aprilie 2008

Pe prima treaptă a podiumului

Am auzit tot mai des în ultimul timp sintagma "fete de aur" şi asta mai mult în sport. Am acum ocazia să vorbesc despre un grup de fete care într-adevăr sunt de aur, de aur european şi poate chiar olimpic.

Gimnastele din lotul naţional al României au obţinut sâmbătă medalia de aur în competiţia pe echipe a campionatului european de gimnastică de la Clermont-Ferrand, Franţa. Apoi duminică Sandra Izbaşa, Steliana Nistor şi Anamaria Tămârjan au adus medalii de aur, argint şi bronz în finalele pe aparate.

Felicitări acestor fete şi antrenorului Nicolae Forminte, şi mult succes la Jocurile Olimpice.

1 comentarii:

grigbancila spunea...

Buna seara domnule Dan Tudorache,

sincer cand am auzit ca va bateti cu greii partidului am crezut ca veti pieri mai foarte repede din acest partid...care era pana nu demult al greilor din partid.
Vad insa, cum un Vanghelie a aparat din rasputeri echipa lui , echipa de la sectoare.Daca e ceva in care crede Marean, acest lucru este ECHIPA! ECHIPA LUI din care, nu stiu cum, ati reusit sa faceti si dumneavoastra parte!

Si acum vad ca vorbiti de echipa de aur a Romaniei..de gimnastele noastre, foarte frumos...o echipa buna si unita castiga mult! Asa sa reusiti si dumneavoastra, ECHIPA DE AUR a tinerilor reformisti sa schimbati partidul asta......cine stie...
Sunt cam multe fosile pe acolo, chiar si pe langa domnul Vanghelie....de pilda...ce dracu mai cauta matusa aia de AURICA VASILE pe langa voi, tinerii ( asta ca sa nu-i spun altfel....) ? A fost si cu ala si cu alalaltul si cu ministrul energiei, Popescu...acum tot in picioare a ramas...vedeti domnule Tudorache de ce ursul n-are coada.......dar eu tot sper ca mai scapati din oamenii vechi si incercanati si care nu inteleg ca trebuie sa mai stea si pe la casile lor odata.......sa-i lase si pe bietii tineri sa se afirme si sa nu le mai stea in coasta....

Va spun sincer, nu credeam in dumneata, acum insa ma mai gandesc...o sa va urmaresc evolutia in timpul campaniei si voi vedea pe cine pun stampila in 1 iunie.!

Seara Buna!!!!!!!!!!